Fırında Karnabahar Kızartması: Sağlıklı ve Lezzetli
Yağda kızartmanın sağlıksız etkilerini biliyoruz. Bu yüzden size, hem lezzetli hem de sağlıklı bir alternatif sunuyoruz: Fırında Karnabahar Kızartması! Bu tarifimizle, çıtır çıtır, enfes bir karnabahar keyfi yaşayacaksınız. Hazırlığı oldukça pratik olup, fırında pişirme yöntemi sayesinde daha az yağ kullanarak daha sağlıklı bir sonuç elde edersiniz. Aileniz ve sevdikleriniz bu lezzete bayılacak! Hem hafif hem de doyurucu olan bu tarif, sağlıklı beslenmeye özen gösterenler için ideal bir seçenektir. Deneyin ve farkı görün! Bu tarifi akşam yemeği için yan yemek olarak ya da hafif bir atıştırmalık olarak sunabilirsiniz.Gerekli Malzemeler
* 1/2 adet karnabahar (orta boy)* 1/2 su bardağı un
* 1 çay bardağı süt
* 1/2 çay bardağı zeytinyağı
* 1 adet yumurta
* 2 çay kaşığı tuz
* 2 çay kaşığı toz kırmızı biber
* 1 çay kaşığı karabiber