Efsane Bir Lezzet: Sucuklu Kapuska
Bu tarifle enfes bir sucuklu kapuska hazırlayacaksınız. Malzemeleri bir araya getirdikten sonra, adım adım uygulayacağınız tarif ile damaklarda unutulmaz bir tat bırakacak bu yemeği pişirmenin keyfini çıkaracaksınız. Hem yapımı kolay hem de son derece lezzetli olan bu yemek, hem hafta içi akşam yemekleri için hem de hafta sonu özel günleriniz için ideal bir seçenek. Aileniz ve sevdikleriniz bu eşsiz lezzetin tadına bayılacaklar. Özellikle soğuk havalarda sıcak bir kase sucuklu kapuska mükemmel bir tercih olacaktır. Hazırlık aşaması oldukça pratik olup, kısa sürede sofranızı süsleyecek. Şimdiden afiyet olsun!Gerekli Malzemeler
* 500 gram lahana (ince ince doğranmış)* 1 adet büyük boy soğan (kıyılmış)
* 100 gram kaliteli sucuk (küçük küpler halinde doğranmış)
* 1 yemek kaşığı tereyağı
* 2 yemek kaşığı zeytinyağı
* 1/2 çay bardağı ince bulgur
* 1 yemek kaşığı domates salçası
* 1/2 yemek kaşığı biber salçası
* 1 çay kaşığı karabiber
* 1 tatlı kaşığı pul biber
* 1 tatlı kaşığı tuz
* 2-3 su bardağı sıcak su