Lezzetli Bir Etli Barbunya Yemeği
Pratik ve oldukça lezzetli bir sebze yemeği tarifi olan etli barbunya, sofralarınızın vazgeçilmezi olacak. Bu tarifimizle hem zamandan tasarruf edecek hem de damak zevkinize hitap eden enfes bir yemek hazırlayacaksınız. Malzemeleri kolayca bulabileceğiniz bu tarif, hem hafta içi akşam yemekleri hem de hafta sonu öğle yemekleri için ideal. Hazırlaması oldukça kolay olduğu için mutfakta vakit geçirmekten hoşlanmayanlar için de birebir. Aileniz ve misafirleriniz bu enfes barbunya yemeğine bayılacak. Deneyin ve farkı görün! Tarifimizin detaylarına göz atalım.Gerekli Malzemeler
* 500 gram barbunya (kuru)* 250 gram kıyma (dana veya kuzu)
* 1 adet orta boy soğan
* 1/2 yemek kaşığı biber salçası
* 1 tatlı kaşığı tuz (damak zevkinize göre ayarlayabilirsiniz)
* 1 çay kaşığı karabiber
* 3 yemek kaşığı zeytinyağı
* 2 su bardağı sıcak su (veya gerekirse daha fazla)