Muhteşem Bir Lezzet: Kestaneli Tart
Fırından yeni çıkmış, yumuşacık kakaolu tart hamurlarıyla buluşan enfes bir tatlı tarifiyle karşınızdayız. Bu tarifte, özel bir lezzet için kestane şekerini, şekersiz çiğ kremayla harmanlayarak pürüzsüz bir kestane püresi elde ediyoruz. Hazırlanan bu lezzetli karışım, vaktiyle fırından çıkmış sıcak kakaolu tart kabuklarına dolduruluyor. Üzerine hafif bir pudra şekeri serpildiğinde ise, görselliği kadar lezzetiyle de büyüleyen bir kestaneli tart ortaya çıkıyor. Deneyen herkesin beğeneceğinden emin olduğumuz bu tarif, hem yapımı kolay hem de sonucu oldukça tatmin edici. Ailenizle ya da sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz, unutulmaz bir tatlı deneyimi yaşatacak. Hazırlama aşamalarını adım adım takip ederek siz de bu enfes lezzeti deneyebilirsiniz.Malzemeler: Kakaolu Tart Hamuru İçin
* 2 su bardağı un* 100 gram tereyağı (oda sıcaklığında)
* 3 yemek kaşığı pudra şekeri
* 1 adet yumurta
* 1 yemek kaşığı su
* 2 yemek kaşığı kakao
Malzemeler: Kestane Püresi İçin
* 300 gram kestane şekeri* 1/2 su bardağı şekersiz çiğ krema