Pratik ve Lezzetli Kremschnitte Pastası

Bu tarifle, hem pratik hem de ağızda dağılan bir Kremschnitte pastası hazırlayacaksınız. Malzemeleriniz hazır ise, hemen mutfağa geçip bu enfes lezzeti deneyebilirsiniz. Tarif oldukça basit ve anlaşılır şekilde hazırlanmıştır. Hazırlık aşamalarını takip ederek kolaylıkla pastanızı yapabilirsiniz. İster özel günlerinizde, ister sevdiklerinizi şımartmak için, bu tarif tam size göre. Sonuç olarak, misafirlerinizi etkileyecek bir pasta elde edeceksiniz. Hazırlayacağınız bu pasta, sofralarınızın şıklığına şıklık katacak.

Gerekli Malzemeler

İşte bu harika Kremschnitte pastası için gerekli malzemeler:
* 2 yaprak milföy hamuru
* 1 adet yumurta
* 60 gram toz şeker
* 14 gram nişasta
* 44 gram un
* 334 mililitre süt
* 1 çay kaşığı vanilya
* 67 gram süt kreması
* 1 çimdik tuz
* 3-4 avuç frambuaz
* 1 silme çay kaşığı nişasta
* 1 yemek kaşığı su
* 1 yemek kaşığı pudra şekeri

Adım Adım Hazırlanışı

1. Öncelikle milföy hamurlarını fırın tepsisine yerleştirin ve önceden ısıtılmış fırında kızarana kadar pişirin. Pişen hamurları soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra hamurları eşit iki parçaya bölün.
2. Krema için; yumurta, şeker, nişasta, un, süt, vanilya, süt kreması ve tuzu bir tencereye alın. Orta ateşte sürekli karıştırarak koyulaşana kadar pişirin. Pişen kremayı soğumaya bırakın. Soğuyan kremayı ikiye bölün.
3. Frambuazları bir tencereye alın, üzerine nişasta ve suyu ekleyip kısık ateşte kaynatın. Kaynamaya başlayınca ocaktan alın ve soğumaya bırakın.
4. Soğuyan milföy hamurlarından birini tabağa yerleştirin. Üzerine soğumuş kremanın yarısını yayın. Soğumuş frambuaz sosunu kremanın üzerine yayın. Kalan kremayı ve diğer milföy hamurunu da üst üste koyarak pastayı tamamlayın.
5. En son olarak pudra şekerini üzerine serpiştirin ve dilimleyerek servis yapın. Afiyet olsun!