Lezzetli Kalamar Tava İçin Püf Noktalar
Yaz aylarının vazgeçilmezi taze kalamarları, benzersiz bir lezzetle sofranıza taşımak için özel bir tarifimiz var. Kalamarlarınızı olağanüstü yumuşak ve lezzetli hale getirmenin sırrı, doğru malzemelerle hazırlanan özel bir marinede saklı. Bu tarifte, tuz, karbonat, toz şeker ve maden suyunun muhteşem uyumuyla kalamarlarınızın sertliğini tamamen ortadan kaldıracağız. Hazırsanız, bu enfes lezzete birlikte yolculuk yapalım.Malzemeler: Yumuşacık Kalamarlar İçin
* 300 gram taze kalamar* 1 adet limonun suyu* 1 şişe maden suyu (gazlı)
* 1 tatlı kaşığı toz şeker
* 1 çay kaşığı karbonat
* 1/2 su bardağı un
* 1/2 su bardağı sıvı yağ (tercihen zeytinyağı)