Muhteşem Bir Lezzet: Kashmiri Pulao
Deneyenlerin vazgeçemediği, farklı bir pilav deneyimi sunan Kashmiri Pulao tarifiyle karşınızdayız. Hint mutfağının eşsiz baharatlarını taşıyan bu enfes pilav, misafirlerinizi ve ailenizi büyüleyecek. Hazırlaması oldukça pratik olan bu tarifte, her adımda nelere dikkat etmeniz gerektiğini adım adım açıklayacağız. Baharatların uyumunu ve malzemelerin kalitesini hissedeceğiniz, damak çatlatan bir lezzet deneyimi için hazır olun. Özellikle aromatik baharatları sevenler için ideal bir seçim olacaktır. Aileniz ve sevdiklerinizle paylaşacağınız bu tarifi mutlaka denemelisiniz. İşte enfes Kashmiri Pulao'nun tarifi…Gerekli Malzemeler
Aşamalar için Gerekli Malzemeler: 60 ml sıvı yağ, 2 adet yeşil kakule, 1 gr toz kakule, 1 gr toz karanfil, 2 diş sarımsak, 60 gr file badem, 60 gr kuru üzüm, 160 gr basmati pirinç, 20 ml gül suyu, 100 ml süt, 300 ml sıcak su, 6 gr tuz, 1 gr safran.Süsleme için Gerekli Malzemeler: 10-15 adet kaju, 1/2 su bardağı nar taneleri, 10-15 adet badem, 3-5 dal maydanoz.